Profile (CV) of the research teaching staff

Resconi Briggiler, Virginia Celia
Department: Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
Field: Producción Animal
Faculty: Facultad de Veterinaria

Instituto: INSTITUTO AGROALIMENTARIO DE ARAGÓN (IA2)
Group: A04_23R CAL&TEC “Calidad y tecnología de la carne y el pescado”

Number of 6-year periods of research productivity evaluation
  • Sexenio convenio CNEAI. 27/06/23
  • ACPUA. 10/12/20. (2)
  • Sexenio autonómico. 10/12/20
Academic position: Profesor contratado doctor

Academic position
  • Coordinadora del Máster Universitario en Salud Global: integración de la salud ambiental, humana y animal
  • Vicedecana de Infraestructuras, Asuntos Sociales y Extensión de la Facultad de Veterinaria

Download curriculum in PDF format

 
           

Journal articles

Conference presentations

Books

  • Carlos Sañudo ... [et al.]. Identificación y calidad de las canales bovinas en España: efecto de la raza, la edad-peso y el sexo. 2018

Scientific chapters

  • Chapter 24: Meat. Resconi Briggiler, Virginia Celia; Bueno, Mónica; Devincenzi, Thais. FOOD AROMA EVOLUTION: DURING FOOD PROCESSING, COOKING, AND AGING. 2019

  • External control for SPME in solid food samples: analysis of volatile compounds in raw beef. Bueno, Monica; Resconi, Virginia C.; Campo, M.Mar; Ferreira, Vicente; Escudero, Ana. ADVANCES IN CHROMATOGRAPHY AND RELATED TECHNIQUES 2016. BOOK OF ABSTRACTS.



© University of Zaragoza | Versión 2.27.2
© Computing and Communications Service of the University of Zaragoza (Pedro Cerbuna 12, 50009 ZARAGOZA - SPAIN)