Supervision of undergraduate dissertations
- Identificación de nuevos genes relacionados con la resistencia y germinación de esporos de B. subtilis. Universidad de Zaragoza. Sobresaliente. 24/06/24
Supervision of master's theses
- Influencia de genes relacionados con la respuesta al estrés en la cinética de inactivación y germinación de esporos bacterianos. Universidad de Zaragoza. Sobresaliente. 22/06/23
Previous research
- Estudiante en Prácticas. Instituto Aragonés de Ciencias de la Salud. 12/04/21 - 28/07/21
Participation in conferences
- XXX Congreso de la Sociedad Española de Microbiología. Participativo - Póster. Influencia de la composición y propiedades de la membrana interna en la resistencia térmica de esporos de B. subtilis. Jaén. 16/06/25
- XI European Spore Conference. Participativo - Póster. Proteomic and metabolomic analysis of B. subtilis spores produced at reduced and optimal water activity. Cambridge. 08/04/25
- 28th International ICFMH Conference FOOD MICRO 2024. Participativo - Póster. Influence of Spore Inner Membrane Fluidity on Resistance and Germination of B. subtilis spores. Burgos. 08/07/24
- 10th European Spore Conference. Participativo - Póster. Influence of Sigma B-mediated General Stress Response in resistance and germination of Bacillus subtilis Spores. Cambridge. 03/04/23
- 27th International ICFMH Conference (FoodMicro 2022). Participativo - Póster. A novel biological method for detection of antibiotic residues in foods based on electrical impedance. Atenas. 28/08/22
- XI Congreso Nacional CyTA CESIA y III Congreso Cyta Junior. Participativo - Póster. Influencia de la respuesta al estrés controlada por el factor sigma B y las proteínas de choque térmico en el comportamiento de esporos de Bacillus subtilis. Zaragoza. 20/06/22
Research stays
- University of Amsterdam - Swammerdam Institute for Life Sciences. Amsterdam. Holanda. 01/09/23 - 31/12/23
UNIZAR teaching of the last six courses
- Food technology I. Degree in Food Science and Technology. From the 2024-25 course to the 2025-26 course
- Food technology. Degree in Veterinary Science. From the 2022-23 course to the 2023-24 course
- Food technology I. Degree in Food Science and Technology. During academic year 2022-23